Wij zoeken mensen om ons team te versterken

Baliemedewerker (m/v) voor 8 - 10 uur per week

Heb jij wat wij zoeken?

Ben jij iemand die achter de receptie/balie/bar van een sportcentrum wil werken? Bekijk dan onderstaande vacature!!

 

Ter uitbreiding van ons huidige team zijn wij op zoek naar een enthousiaste Baliemedewerker (m/v)

Wij zoeken een flexibele collega, die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en inzetbaar is gedurende de openstelling van het sportcentrum.

In de functie van baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende receptiewerkzaamheden.

Je bent het gezicht van het sportcentrum. Je zorgt ervoor dat de leden tevreden blijven en graag terug komen. Ontvangen, informeren en rondleiden van klanten/bezoekers, serveren van een lekker kopje koffie of ander drankje, het aannemen van de telefoon en ook schoonmaakwerkzaamheden behoren tot je takenpakket.

Omdat de baliemedewerker vaak in zijn/haar eentje achter de balie staat, betreft het een zeer zelfstandige functie. In stressvolle situaties behoor je dan ook “je mannetje te staan”.

Je verwelkomt bezoekers op een enthousiaste klantvriendelijke en spontane manier. Je bent goed in het onderhouden van sociale contacten met de leden. De bezoekers worden geïnformeerd over de abonnementen en je staat klaar voor al hun vragen. Je houdt de club netjes en dus ook voor het schoonmaken van het sanitair en kleedruimtes draai je je hand niet om.

 

Wie ben jij?

 

Ben je energiek en enthousiast en wil je graag werken in een informele, servicegerichte en sportieve omgeving? Dan ben je misschien wel de ideale kandidaat!

Als persoon ben jij iemand die zich snel in groepen op zijn/haar gemak voelt. Klantvriendelijkheid en positiviteit zit in je genen en je motivatie werkt aanstekelijk. Je bent commercieel en klantgericht ingesteld. Je bent flexibel inzetbaar binnen onze openingstijden en niet bang voor veranderingen en indien de situatie het wenst kun je snel en flexibel schakelen. Een duizendpoot die niet schrikt van vier cappuccino’s, twee nieuwe leden, een rinkelende telefoon, verkoop van judo pak en een eiwitshake, op hetzelfde moment. Juist dán blijf jij lachen. Omdat je energie krijgt van zulke gezellige drukte en altijd in control bent. En omdat je houdt van het familiegevoel.

We zijn op zoek naar een collega die afspraken nakomt en waar we op kunnen bouwen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal zeer goed en kunt ook goed uit de voeten met de Engelse taal. Je bent een persoon die niet denkt in problemen, maar in uitdagingen en die wil meedenken over verbeteringen. Je bent woonachtig in de regio Eindhoven.

 

Wat bieden wij?

Een leuke afwisselende baan in een fijn team. Kansen om je verder te ontplooien en doorgroeimogelijkheden. Een dynamische baan met vrijheid, verantwoordelijkheid en waar je input zeer op prijs wordt gesteld.

Marktconform salaris en gratis onbeperkt fitnessen en deelname aan de overige sportfaciliteiten.

 

Hoe solliciteer je?

Stuur een motivatiebrief en CV (met pasfoto) naar het emailadres info@elhatri.nl