Bokszak-training

570-600 kcal verbruikt
55

minuten

Niveau: Gemiddeld

Bokszak-training in Eindhoven

Acht vliegen in één klap met bokszaktraining

Meer kracht, coördinatie en uithoudingsvermogen. Een hogere vetverbranding. Ontspanning in je lijf en rust in je hoofd. Meer zelfvertrouwen en een betere weerbaarheid. Met bokszaktraining sla je minstens acht vliegen in één klap. Heerlijk om ’s avonds de dag mee af te sluiten, en een perfecte manier om ’s ochtends alert en energiek de dag te beginnen.

Goed voor lichaam én geest

Op een actieve, prettige manier werken aan je conditie en je zelfvertrouwen: het kan. Bokszaktraining is goed voor lichaam én geest. Je zult zien dat je conditie met sprongen vooruitgaat, terwijl opgehoopte stress, spanning en frustratie op een natuurlijke manier afvloeien.

Veilige setting

Elhatri’s bokszaktraining is verantwoord en effectief. Je blaast stoom af en leeft je uit op de bokszak, terwijl onze ervaren instructeurs je motiveren, stimuleren en coachen. Zij creëren de veilige setting waarbinnen je voluit kunt stoten en trappen zonder jezelf of een ander te blesseren. Een leuke mix van boksen, kickboksen en circuittraining zonder fysiek contact. Een van de meest doeltreffende manieren om elke spier in je lichaam te trainen en zo blijvende kracht en conditie op te bouwen. De trainingen zijn pittig, maar je hebt zelf de controle over de intensiteit. Dus daag jezelf uit en doe mee!

Voor iedereen!

Man of vrouw, jong of oud, beginner of gevorderde: bokszaktraining is door iedereen te leren. De intensiteit van de bokszaktraining geeft je vetverbranding een boost, is goed voor spieren, zenuwstelsel en bloedsomloop en bevordert je kracht en uithoudingsvermogen. Kortom, bokszaktraining maakt je gezond, fit en sterk.