Total Body Workout

55

minuten

Niveau: Gemiddeld

Total Body Workout in Eindhoven

Wat is Total body workout?

Total bodyworkout is een leuke en pittige mix van oefeningen met motiverende muziek waarbij conditie en spierversteviging worden gecombineerd.

Tijdens het conditionele deel van de les wisselen basic steps, tae bo en aerobic elkaar wekelijks af. Daarnaast word er bij de overige oefeningen gebruik gemaakt van onder andere elastieken, gewichtjes, steps etc. om de spieren te versterken.

Bij Total Body Workout ligt het tempo hoog en krijg je veel afwisseling in een uur tijd. Zo wordt het gehele lichaam getraind en wordt er veel aandacht besteed aan de grootste spieren. Total Body Workout zorgt ervoor dat het maximale uit je wordt gehaald.

Total body workout zorgt voor een superconditie en verhoogt de spiermassa en vetverbranding.

Geen zin in ingewikkelde pasjes? Heb je veel energie en wil je werken aan je uithoudingsvermogen, je spieren en veel vet verbranden in een uur? Total Body Workout geeft je alles in één les!

Total Body Workout:

  • maakt u sterker
  • is volgens experts de beste manier om in vorm te komen
  • richt op het verstevigen van de spieren
  • behoudt de spiermassa
  • verbrandt vet

Is Total Body Workout voor iedereen geschikt?

Een ieder die twee keer de trap op en af kan lopen, zonder buiten adem te raken, kan aan Total Body Work Out doen. De Total body is voor iedereen toegankelijk. Zowel voor gevorderde sporters die een goede conditie hebben als voor beginnende sporters die graag een conditie willen opbouwen. U kunt de oefeningen op uw eigen niveau uitvoeren en u bepaalt zelf de intensiteit van de training aan de hand van de gewichten.

Wat bereikt u met Total Body Workout?

Met Total Body Work Out worden uw spieren steviger en sterker, ze zullen niet dikker worden. Tijdens de training zult u merken dat u krachtiger wordt en u verbrandt tijdens het uurtje training al snel 600 calorieën.