Kickboksen jeugd

60

minuten

Niveau: Gemiddeld

Thaiboksen/ kickboksen voor kinderen in Eindhoven

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al meedoen met thaiboksen!

 

Heeft jouw kind veel energie en wil je dit omzetten in resultaten? Start dan met thaiboksen/kickboksen voor kinderen!
Zoek je een sport waar jouw kind:

  • veel energie in kwijt kan?
  • met plezier naar toe gaat?
  • onzekerheid overwint?
  • zelfvertrouwen kweekt?
  • spelenderwijze discipline en doorzettingsvermogen leert?
  • conditie en motoriek verbetert?
  • sterker en leniger wordt?

Als je een van bovenstaande punten herkent, geef jouw kind dan op voor een gratis proefles! Mocht je twijfelen dan kun je natuurlijk ook vrijblijvend een keer komen kijken tijdens een training.

Tijdens de lessen worden de kinderen op een veilige en ontspannen manier vertrouwd gemaakt met de technieken die worden gebruikt bij het thaiboksen. Ervaren docenten geven de lessen.

Wat heb ik nodig?

Bij thaiboksen draag je kleding die gemakkelijk zit en waarin je vrijuit kunt bewegen. Tijdens de eerste les kun je een korte broek of trainingsbroek dragen en een T-shirt. Bokshandschoenen en beschermers kun je de eerste keer lenen. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op blote voeten.

Je kunt de benodigde thaiboks-materialen en -kleding bij ons bestellen. Dit kan je doen in onze webshop of op de sportschool.

Wat leer je?

Discipline, gekoppeld aan een speelse en gevarieerde manier van kickbokstraining, zorgt ervoor dat de kinderen op allerlei manieren gestimuleerd worden. Tijdens de trainingen van thaiboksen voor de jeugd is contact op het hoofd niet toegestaan!

Kies voor kwaliteit

Sportcentrum Elhatri had in 2009 als één van de eerste scholen het Fight Right keurmerk van de KNKF voor verantwoord vechtsportonderwijs.

Bandages

In je bokshandschoenen draag je vaak bandages (ook deze zijn verkrijgbaar in onze ElhatriShop). Ze gebruiken lijkt ingewikkeld, maar we hebben een uitleg hieronder, waarmee ook jij je handwraps als een pro kan aanleggen.

Vaders en moeders trainen tijdens de les van hun kind voor speciaal tarief

Voor slechts €10,50 per maand per persoon kunnen ouders ervoor kiezen om tijdens de les van hun kind gebruik te maken van de fitness voor dit speciale tarief.