Je werkt lekkerder in een fit lijf

Meerwaarde van sport voor bedrijven

Wat Sportcentrum Elhatri bedrijven zoal te bieden heeft…

Workshops die wakker schudden…

Wrijvingen. Niet optimaal functioneren. Iedere werkvloer heeft zijn knelpunten. Sportcentrum Elhatri biedt verrassende workshops voor bedrijven en organisaties die willen investeren in alerte en weerbare medewerkers, die met plezier werken én samenwerken.

Verslechterde sfeer. Gebrek aan samenwerking. Competentiestrijd. Welke uitdagingen komt ú zoal tegen op de werkvloer? Doorbreek de geijkte routines. Schud de boel wakker en deel een verrassende stoot uit. Trakteer uw medewerkers op een pittige, transformerende workshop van Sportcentrum Elhatri.

 

Versterk de teamgeest

Elhatri onderschrijft de Budo-filosofie, die stelt dat het beoefenen van de gevechtskunsten de persoonlijke ontwikkeling bevordert (zelfdiscipline, respect, integriteit). Voor bedrijven en organisaties een uitstekende manier om de teamgeest te versterken. De weerbaarheid te verhogen van individuele medewerkers. Het personeel te laten oefenen in het omgaan met intimidaties en escalaties.

 

Thuis in Oosterse sporten

Elhatri is thuis in de meest voorkomende Oosterse vecht- en zelfverdedigingssporten: van judo en karate tot jiu-jitsu en thai-boksen. Deze sporten staan niet op zichzelf, maar hebben hun uitwerking op verschillende niveaus. Wie leert zichzelf te verdedigen, zal ervaren dat tegelijk met de fysieke weerbaarheid de mentale weerbaarheid verbetert. Het gevoel van veiligheid neemt toe evenals de stressbestendigheid.


Bedrijfsuitjes waarbij iedereen mag uitdelen

Toe aan een totaal ander bedrijfsuitje dan gewoonlijk? Trakteer uw medewerkers op een actieve ochtend, middag of avond bij Sportcentrum Elhatri. Een bedrijfsuitje met klemmen, worpen en traptechnieken op het menu. Dat is nog eens verfrissend, uitdagend en fun! Of u nu kiest voor een workshop zelfverdediging of een clinic in ‘martial arts’: de gediplomeerde instructeurs onder leiding van Sensei Elhatri (7e dan karate) bereiden u een programma op maat.

Gegarandeerd verfrissend en uitdagend.

 

Menu op maat

Samen met uw collega’s de bokshandschoenen oppakken. Dat is andere koek! Vertel ons waar uw voorkeur of interesse naar uitgaat. Van judo en karate tot jiu-jitsu en thai-boksen: Elhatri is thuis in de populaire en minder bekende Oosterse vecht- en zelfverdedigingssporten. In overleg stellen we een programma op maat samen. Bijvoorbeeld: een pittige workshop thai-boksen. Gevolgd door een spectaculaire demonstratie karate. Als ‘cooling down’ een uitgebalanceerde meditatie.

 

Aanstekelijke happening

Of u nu kiest voor een workshop zelfverdediging of een clinic in ‘martial arts’: het plezier en het actief bezig zijn met elkaar staat voorop. Daarnaast is het stoeien en sparren met collega’s bevorderlijk voor de teamgeest en het onderlinge respect. Het mes snijdt aan meer kanten.

 

Meer dan alleen fun

Wilt u dat uw team beter leert samenwerken, beter leert communiceren of wilt u uw werknemers persoonlijk en professioneel laten groeien. Elhatri verzorgt samen met een professionele trainer een programma toegesneden op de problematiek in uw team of organisatie. ‘Het gevecht’ is de  metafoor voor de manier waarop deelnemers in het dagelijks leven in contact treden met zichzelf en hun omgeving. Op een sportieve en speelse manier worden vastzittende patronen blootgelegd en worden er alternatieve strategieën aangereikt om nieuwe oplossingen te vinden. Een dynamisch en verhelderend en programma wat uw team een nieuwe boost geeft!

 

Gediplomeerd en gecertificeerd

Wat u verder over ons moet weten? De gediplomeerde instructeurs onder leiding van Sensei El Hatri (6edan karate) staan garant voor een aanstekelijke happening. Ons Fight Right Keurmerk (FRK) is uw waarborg dat club en trainers verantwoord, pedagogisch en veilig omgaan met vechtsport. En de tarieven? Die zullen u alleszins meevallen.


Sporten met korting van ‘de baas’

Lekker in je vel zitten is nodig om goed te presteren op het werk. Maar omdat een categorie mensen niet gemakkelijk uit zichzelf gaat bewegen en sporten, nemen steeds meer bedrijven zelf het voortouw. Door het aanbieden van fitness tegen gereduceerd tarief via het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Sportcentrum Elhatri is hierbij aangesloten.


Personal training: de kickstart van je werkdag!

Personal training bij Elhatri betekent: maximale persoonlijke aandacht tegen uiterst vriendelijke tarieven. Lekker intensief sporten in de ochtenduren onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur. Keuze uit karate, thaiboksen en fitness. Alleen of in een klein gezelschap.