En dat vier je bij… Sportcentrum Elhatri!

Kinderfeestjes

Woensdag tussen 15:00 en 18:00u en zaterdag tussen 10:00 en 14:00u kun je bij ons terecht voor een "kick-ass" verjaardagsfeestje.

Jouw verjaardagsfeest bij Sportcentrum Elhatri

Binnenkort jarig? Beleef een knalfeest met al je vriendjes en vriendinnetjes met een echte Martial Arts meester. Je krijgt een uur les in zelfverdedigingsporten. Als training kun je kiezen uit:

  • judo (heb je een judopak, neem mee),
  • karate (heb je een karatepak, neem mee),
  • thai-boksen/ kick-boksen,
  • boksen,
  • zelfverdediging/weerbaarheid
  • of een mix van deze verschillende onderdelen. Je krijgt bijvoorbeeld echte bokshandschoenen aan en oefent met trapkussens!

Kan iedereen zo’n feest geven?

Ja, informeer maar bij ons of er nog plaats is, want er is veel belangstelling.

Wat moet je aan?

Trek gemakkelijk zittende kleding aan, zodat je vrij kunt bewegen. Bijvoorbeeld een T-shirt en een jogging- of trainingsbroek. We trainen op zachte matten, dus schoenen heb je niet nodig.

Beste ouders, wilt u uw kind dit jaar een origineel en onvergetelijk feestje geven?

Maar u weet niet hoe en de tijd of energie ontbreekt bij u: wij helpen u graag.

Door jarenlange ervaring weten we bij Sportcentrum Elhatri als geen ander hoe wij kinderen met plezier in beweging krijgen. De kinderen zijn actief op de judomat en de ouders kunnen naast de mat plaatsnemen om zo het feest van dichtbij mee te maken. Als aandenken aan deze speciale dag ontvangen de kinderen een mooie oorkonde.

Kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. De kinderfeestjes worden in de trainingszaal aan de Raedeckerstraat 11 te Eindhoven gegeven.

Kosten

De kosten bedragen € 96,80 per les van 1 uur (voor 6-10 kinderen). Tegen meerprijs kunt u een snoepzak meegeven en/of pannenkoeken eten. Aan de bar zijn verder nog versnaperingen verkrijgbaar.

Reserveren

Voor reserveringen of meer informatie over een kinderfeestje: Mail , vul het onderstaande digitale formulier in of bel 040-2440485.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Interesse in een kinderfeestje bij Sportcentrum Elhatri?

Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact op.