Wie zijn wij

Over Sportcentrum Elhatri

Hier is een plek voor iedereen

Welkom bij Sportcentrum Elhatri, de sportschool midden in een Woenselse woonwijk.

 

Welke voordeur kies jij?

Onze sportschool heeft twee voordeuren: een leidt naar de dojo, waar onder meer karate-, judo- en kickbokslessen worden gegeven, de ander naar een fitnesszaal en twee zalen voor groepslessen zoals powerpump, yoga, pilates en Zumba. Met meer dan 80 lessen per week is er voor iedereen iets te doen!

 

Sporten voor jong en oud

Sportcentrum Elhatri is geboren uit de passie van eigenaar Appie. Zelf was hij als jongere een fanatiek vechtsporter, hij deed op hoog niveau aan karate en kickboksen. Vanuit gymzalen begon hij anderen te trainen en van daar bouwde hij verder en verder, tot aan dit sportcentrum in Woensel. Bij alles wat hij onderneemt houdt hij zijn visie voor ogen: een plek bieden waar iedereen zich thuis voelt.

 

Met iedereen bedoelt hij ook écht iedereen. Bij Elhatri sporten met gemak drie generaties. Kinderen vanaf vier jaar gaan er naar judo en karate, voor tieners zijn er – naast de martial arts – begeleide jeugdfitnessuren en dan zijn er nog de fitness, martial arts en verschillende groepslessen voor volwassenen, met aparte trainingen voor 50+ers.

 

“Ik kom hier graag vanwege de ongedwongen sfeer. Hier vind je geen macho’s die hun spieren laten rollen voor de spiegel, geen popjes in strakke pakjes in de groepslessen. We hebben veel lol en werken ondertussen mooi aan onze conditie en kracht. Je kunt hier echt volledig jezelf zijn.”

 

Wat je sportdoel ook is, bij Elhatri vind je wat je zoekt. Of dat nu één keer in de week een uur Zumba is, werken aan spierkracht of flexibiliteit of de combinatie tussen het fysieke en mentale: zowel de apparaten in de fitnessruimte als het aanbod aan groepslessen biedt voor iedereen iets passends. Een fitnessinstructeur stelt zo nodig met jou een passend programma samen en helpt je je lat steeds een beetje hoger te leggen, zodat je je blijft ontwikkelen. En voor wie het prettiger vindt, zijn er speciale Ladies Only lessen.

 

En, wat kom jij doen bij Elhatri?