Sportcentrum Elhatri

Supplementen & shakes

Heb je een steuntje in de rug nodig bij het behalen van je trainingsdoelen? Probeer dan eens supplementen en/of shakes!

Pre Workout

 • Wat is Pre workout

  Een Pre Workout is een supplement dat bestaat uit ingrediënten die speciaal zijn samengesteld om je lichaam voor te bereiden op de training of inspanning die gaat komen. Een goede pre workout levert een positieve bijdrage aan de training of inspanning doormiddel van een energieboost. Bovendien bevordert een pre workout het concentratie vermogen ofwel de focus tijdens een training of inspanning.

  De ingrediënten uit een pre workout supplement zijn zo samengesteld dat het de bloedsomloop bevordert, het lichaam voorziet van energie, en de ingrediënten zorgen ervoor dat je mentaal scherp bent. Hierdoor kun je het uiterste van je lichaam vragen en heb je een goede pomp tijdens het trainen of sporten.

  Het lichaam heeft ongeveer 15 minuten tot 30 minuten nodig om de pre workout op te nemen. Neem dus ongeveer 15 tot 30 minuten voor de training of inspanning de pre workout in. De opname snelheid kan verschillend zijn per persoon en per dag, test wat voor jou het beste werkt.

 • Pre workout supplementen

  XXL Vemom Pre Workout Shot

  VOORDELEN

  ·   Complete pre workout formule
  ·   Nagenoeg vrij van calorieën
  ·   Handige 60 ml shots
  ·   Heerlijk frisse smaak

  NADELEN

  ·   Niet online verkrijgbaar

   

  OMSCHRIJVING

  Venom Pre Workout Shot biedt alles wat je zoekt in een pre workout, maar dan makkelijk verpakt in een 60 ml ready-to-drink shot!

  Venom Pre Workout Shot heeft een hoog cafeïnegehalte (200mg/60ml) en bevat daarnaast bewezen ingrediënten zoals beta alanine, arginine AKG en Taurine. Venom Pre Workout Shot is vrij van suiker en bevat daardoor nagenoeg geen calorieën.

  Venom Pre Workout Shot biedt dus de voordelen van een pre workout, maar dan als handige kant-en-klare shot met een heerlijk frisse smaak! Het lekkerste wanneer deze koel geserveerd wordt!

  Venom Pre Workout Shot is verkrijgbaar als shot van 60 ml ( €2,25 ). Verkrijgbaar bij ons aan de balie.

   

  ‎>> BIJ SPORTCENTRUM ELHATRI TE KOOP! <<  NERGENS ONLINE VERKRIJGBAAR  ‎>>

  XXL Venom Pre Workout Powder

  VOORDELEN

  ·   Net zo sterk als de Pre Workout Shot
  ·   Hoog gedoseerde ingrediënten
  ·   30 doseringen per verpakking
  ·   Lekkere Sour Berry smaak

  NADELEN

  ·  Niet online verkrijgbaar

   

  OMSCHRIJVING

  Door het grote succes van de eerder uitgebrachte Venom Pre Workout Shots hebben we geluisterd naar de vraag en is Venom Pre Workout nu ook in poedervorm verkrijgbaar! Je kunt hier dezelfde sterke werking van verwachten, maar dan mix je hem zelf eenvoudig in een glas water of shakebeker.

  Venom Pre Workout Powder heeft een hoog cafeïnegehalte (250 milligram per dosering) en bevat daarnaast bewezen ingrediënten zoals beta alanine, arginine AKG en Taurine.

  Venom Pre Workout Powder heeft dezelfde lekkere Sour Berry smaak als de Shot en bevat per potje 30 doseringen van 10 gram (€34,95). Te bestellen bij ons aan de balie.

   

  ‎>> BIJ SPORTCENTRUM ELHATRI TE KOOP! <<  NERGENS ONLINE VERKRIJGBAAR  ‎>>

  XXL Burner Shot

  • 8 Effectieve ingrediënten
  • Met onder andere l-Carnitine, Cafeïne en Guarana extract
  • Handige 60 ml shots
  • Heerlijk frisse Berry smaak

  OMSCHRIJVING

  Burner shot is een combinatie van 8 effectieve ingrediënten in een ready 2 drink shot exclusief verkrijgbaar bij sportscholen!
  Deze shot voorziet je lichaam van krachtige ingrediënten als l- carnitine, choline bitartraat, cafeïne anhydrous en guarana extract die perfect passen bij een calorie beperkend dieet.
  Je krijgt het beste effect wanneer je de shot voor je training hebt ingenomen.  Daarbij is Burner Shot volledig vrij van suikers en vetten!

Eiwitten

 • Wat doen proteïne supplementen?

  Ben jij bewust aan het trainen om sneller of sterker te worden, spiermassa te ontwikkelen of spiermassa te behouden dan moet je daar je eiwitinname op aanpassen. Een gemakkelijke manier om dat te doen is met proteïnesupplementen. Eiwitten zijn ook belangrijk voor spierherstel na het sporten.

  Proteïne geeft je daarnaast langer een vol gevoel en het helpt je energie en focus te stabiliseren door het uitbalanceren van je bloedsuikerspiegel. Dat betekent meer verzadiging – en een verminderde koolhydraatbehoefte!

  Naast dat je je goed voelt en je op je best kunt functioneren, kunnen eiwitten ook helpen bij het afvallen met behoud van spierweefsel. Want hoe meer spiermassa je lichaam heeft, hoe efficiënter het wordt bij het verbranden van vet.

 • Proteïne supplementen

  Pro 85 Eiwitshake

  VOORDELEN

  ·               Net een echte milkshake!

  ·               Heerlijke, romige smaak

  ·               Eiwitgehalte van maar liefst 82%

  ·               5 heerlijke smaken!

  NADELEN

  ·               Niet online verkrijgbaar

  OMSCHRIJVING

  PRO 85 is de nieuwste eiwitblend van XXL Nutrition uitsluitend verkrijgbaar bij de sportschool! PRO 85 bestaat uit een unieke combinatie van whey concentraat en calcium caseïnaat wat zorgt voor een eiwitgehalte van maar liefst 82%! Niet alleen dat, maar PRO 85 heeft ook een heerlijke, romige smaak die doet denken aan een echte milkshake! Deze combinatie maakt PRO 85 de perfecte eiwitshake om direct na je training te drinken voor een optimale combinatie tussen smaak en resultaat.

  De eiwitten uit PRO 85 ondersteunen snel herstel van de spieren na krachttraining en bevorderen de groei van vetvrije spiermassa.

  PRO 85 is verkrijgbaar in de heerlijke smaken Vanilla Milkshake, Strawberry Milkshake, Banana Milkshake, Chocolate Milkshake & Coconut Milkshake.

  PRO 85 is verkrijgbaar in een pot van 1000 gram (40 doseringen) (€36,95) en in een emmer van 5000 gram. Te bestellen bij ons aan de balie. Ook verkrijgbaar als kant-en-klare shake (vanille) aan de bar (€2,50)

   

  ‎>> BIJ SPORTCENTRUM ELHATRI TE KOOP! <<  NERGENS ONLINE VERKRIJGBAAR  ‎>>

  XXL N’Joy proteïne reep

  • Hoog eiwitgehalte van 36%
  • Overheerlijke smaken
  • Smeuïge repen met een crunchy topping
  • Nu lager in suiker en verzadigde vetten

  Een goed gevulde reep met een heerlijke smaak gecombineerd met eiwit dat bijdraagt aan de groei van spiermassa na een training.

  We verkopen de repen per stuk aan de bar, maar het is ook mogelijk om bij ons een hele doos te bestellen.

  XXL high proteïne reep

  • 50% hoogwaardig melkeiwit per reep
  • Heerlijke smaken
  • Slechts 0,7 gram suiker

  High Protein Bar bestaat uit melkeiwit, één van de meest zuivere en hoogwaardige eiwitbronnen. Door de uitstekende balans is de reep geschikt voor elk moment van de dag. Na de training, als tussendoortje op school of op het werk, en natuurlijk gewoon als jij er trekt in hebt.

  We verkopen de repen per stuk aan de bar, maar het is ook mogelijk om bij ons een hele doos te bestellen.

Zoek je iets anders?

Zoek je een ander of specifiek supplement of type proteïneschake?

Vraag er naar bij de balie en dan bestellen wij het voor je!