Hoe regel je het?

Het abonnement

Wijzigen | pauzeren | opzeggen

Om wijzigingen door te voeren in uw gegevens of uw abonnement, hebben wij een brief of formulier met jouw handtekening nodig.

Het abonnement wijzigen

Wil je minder of vaker gaan trainen? Of wil je je persoonsgegevens aanpassen? Alle aanpassingen aan je abonnement en je gegevens kun je aan ons doorgeven via ons wijzigingsformulier. Het wijzigingsformulier is te verkrijgen aan de balie.

Het abonnement pauzeren

Indien een deelnemer als gevolg van blessure of ziekte in het geheel niet in staat is van de faciliteiten gebruik te maken is het mogelijk op vertoon van een medische verklaring het abonnement tijdelijk te deactiveren. Bij andere redenen van deactivatie van het abonnement geldt een minimum periode van 3 maanden en een maximum van 6 maanden. Het pauzeren van het abonnement kan aangegeven worden op het bovengenoemde wijzigingsformulier.

Het abonnement opzeggen

Een opzegging is alleen geldig indien voorzien van een handtekening van de abonnementhouder (of van de ouders/verzorgers bij minderjarigen). Dit kan met een brief per (aangetekende) post of via ons opzegformulier. Dit formulier is verkrijgbaar bij de balie. Het formulier kun je aan de balie inleveren aan de Raedeckerstraat 11 te Eindhoven of bij de lesgever van één van onze karatelocaties. Gezien de betrouwbaarheid van deze methode heeft dit onze voorkeur. De datum van ontvangst wordt dan meteen op dit formulier vermeld. Indien je dit formulier per post of de scan van dit formulier per e-mail naar ons verstuurd, is het belangrijk dat je controleert of wij jouw opzegging daadwerkelijk (en op tijd) hebben ontvangen. Zorg dat dit formulier op tijd bij ons binnen is (minimaal 1 maand voor aanvang van de nieuwe betalingsperiode).