Fitness Circuittraining 50+

60

minuten

Niveau: Gemakkelijk

Verbeter je vitaliteit met Fitness Circuit Training 50+

FITNESS CIRCUIT TRAINING 50+

Korte effectieve spierversterkende training voor 50 plussers.
Versterken van de spieren doormiddel van gebruik te maken van meerdere vaste fitnessapparaten in de fitnesszaal waardoor alle spiergroepen worden aangesproken. Het is een zeer effectieve trainingsmethode om in weinig tijd veel te doen (intensief dus). Fitness Circuit Training is niet om grote spieren op te bouwen! Het is wel een goede methode om af te trainen en spier-uithoudingsvermogen te vergroten. Deze trainingstechniek is daarom met name geschikt ter ondersteuning van cardio en interval sporten.

WAT IS 50+ CIRCUIT TRAINING?

Fitness: alleen voor jongeren? Vergeet het maar. Of je nou 30, 50 of 80 jaar bent: fitness is er voor iedereen. Maar misschien is het nog wel belangrijker naarmate we ouder worden.

Uit bed stappen wordt moeilijker, bukken gaat minder goed en boodschappentassen dragen is zwaarder dan vroeger. De botten slijten steeds meer en fietsen gaat minder snel. Het klinkt allemaal negatief.

Actief bewegen is daarom een hele goede en nodige aanvulling.

Samen met leeftijdsgenoten te bewegen: Het stimuleert en motiveert om met elkaar hard te werken om grenzen te verleggen. Je ‘hangt’ hiervoor echt niet alleen aan de gewichten. Ook zonder gewichten of apparaten zijn er genoeg oefeningen die zeker zo belangrijk zijn.

VOORDELEN

50+ Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die willen afvallen, maar ook voor hen die in spiermassa aan willen komen en zich fit willen voelen.

  • Spieropbouw
  • Afvallen
  • Strakker in je vel
  • Plezier
  • Zelf intensiteit bepalen
  • Ieder niveau
  • Samen sporten

Informatie: 040-2440485