Gun jezelf een half uurtje vakantie

Shiatsu massage

U kunt een afspraak maken voor woensdagochtend (tussen 9:00u en 12:00u) of woensdagmiddag (tussen 13:00u en 16:00u). Bel vandaag nog met 040-2440485 om een afspraak te maken voor uw shiatsu massage. U kunt ook een mail sturen naar info@elhatri.nl of aan de receptiemedewerker bij de balie van Sportcentrum Elhatri doorgeven wanneer u een afspraak wenst, als u dat prettiger vind.

Wat is Shiatsu?

Shiatsu komt uit de Traditionele Chinese/Japanse geneeskunst. Het is een vorm van massage waarbij drukpunten op meridianen behandeld worden.

Meridianen zijn energiebanen in het lichaam, je kan het vergelijken met bloedvaten, lymfe of zenuwbanen. Elke meridiaan staat in verbinding met een orgaan en/of lichaamsfunctie, en voorziet deze van energie. Interne of externe oorzaken kunnen deze energiecirculatie verstoren, zo ontstaan er  klachten, fysiek, en/of emotioneel. Door middel van het masseren van drukpunten wordt er gesignaleerd waar er teveel energie is, dit uit zich in spanning, of te weinig, dit uit zich in zwakte.

Shiatsu herstelt de energiebalans in het lichaam en versterkt het zelf-genezend vermogen. Het is een natuurlijke manier om je gezondheid en welzijn te handhaven, zowel preventief als om te herstellen. Je komt weer tot jezelf.

Shiatsu massages bij Sportcentrum Elhatri

De massage wordt over de kleding heen gegeven. Het is daarom belangrijk dat je makkelijk zittende, bij voorkeur katoenen kleding draagt. Bij Sportcentrum Elhatri kunt u nu terecht voor een (korte of langere) shiatsu-behandeling. De behandelingen zijn op afspraak. Als u eenmaal heeft ervaren wat een shiatsu voor u kan betekenen, zou u willen dat u eerder een afspraak had gemaakt met onze shiatsu-masseuse!

Tarieven

€23,- | 30 minuten

€40,- | 60 minuten